„Öregedjünk meg együtt,
A sors bármit is rendel.
Így állunk elébe mi,
Ketten, egy szerelemmel.”

John Lennon

Miért érdemes esküvőszervezőt fogadni?

Miért érdemes esküvőszervezőt fogadni?

Az esküvőszervező legnagyobb előnye, hogy a nagy napotok teljesmértékben a tiétek lehet. Nem kell azon aggódnotok, rendben van-e a dekoráció, megfelelő-e a zenekar hangosítása, jól lettek-e elhelyezve az ültetőkártyák, tudják-e a vendégek, hogy hova kell menniük, van-e elég welcome drink, időben jön-e torta stb., stb., stb…. Megannyi dolog, amit ellenőrizni kell és megannyi váratlanul felmerülő probléma, amit meg kell oldani. Ha van esküvőszervező, nyugodtan élvezhetitek a ti napotokat, mert ő mindent ellenőrizni fog, és ha probléma merül fel, talán tudni sem fogtok róla, mert ő megoldja. Sőt, rutinja révén már előre tudja, hogy milyen problémák fordulhatnak elő, és így fel tud készülni, ki tudja küszöbölni őket!

A másik nagy előnye az esküvőszervezőnek, hogy a szervezés időszakában időt spórol nektek.

Ha úgy döntötök, hogy szeretnének esküvőszervezőt, és választotok egy számotokra szimpatikusat, akkor megbeszéltek egy személyes találkozót. A találkozó alkalmával elbeszélgettek, meséltek magatokról, az elképzeléseitekről az esküvővel kapcsolatban. Egy jó esküvőszervező már ekkor tudja, hogy melyik az a hely, ami megfelelő lehet az elképzeléseteknek, melyek azok a szolgáltatók, akik meg tudják valósítani a vágyaitokat. Nem kell azzal időt töltenetek, hogy helyszín és szolgáltatók után kutakodjatok, érdeklődjetek, találkozókat egyeztessetek, mert megteszi helyettetek az esküvőszervező.

Ha szeretnétek, hogy időt, energiát és idegsejteket spóroljak nektek, keressetek bátran, segítek nektek! 😊

Attól függően, hogy mennyi idegsejtet szeretnétek magatoknak megspórolni, a következő csomagokból tudtok választani:

Neuron csomag: ha nem tudjátok, hogy hogy érdemes elindulni, vagy elakadtok a szervezés közben, esetleg nem találjátok a megfelelő szolgáltatót, vagy bármiben tanácsra van szükségetek, akkor konzultáció keretében segítek nektek.

Ára: 10.000 Ft/alkalom (max. 1,5 óra)

Axon csomag: Ha már mindent megszerveztetek, de a nagy napon kímélnétek idegeiteket, akkor vállalom az esemény koordinálását, mely magában foglal max. 2 személyes találkozót az esküvő előtt, és a forgatókönyv készítését is! Ennek az ára függ az esküvő helyszínétől, és a szolgáltatók, illetve vendégek számától, így pontos árajánlatot ezek ismeretében tudok adni nektek!

Ára: 100.000 Ft-tól

Dendrit csomag: Szervezés elejétől kezdve: helyszínek és szolgáltatók ajánlása, helyszínbejárás max. 3 alkalommal, helyszínnel és szolgáltatókkal szerződés kötése, költségvetés készítése, fizetési ütemezés készítése, fogatókönyv tervezet készítés, a nagy nap lebonyolítása, személyes jelenlét és elérhetőség egész nap!

Ára: 280.000 Ft-tól