Busainé Barati Andrea

Busainé Barati Andrea

Esküvőszervező és Szertartásvezető
  • E-mail :
    info@2bwed.hu
  • Telefonszám :
    +(36) 70 367 6318

Magamról

3 dolgot tartok fontosnak elmondani magamról:

  1. Menthetetlenül hiszek a szerelemben, és abban, hogy a szerelem kiteljesedése a házasság.
  2. Nagyon szeretek szervezni, főleg azért, mert jól is megy!
  3. Nagyon szeretek örömet szerezni! Nincs annál jobb dopping nekem, mint amikor látom mások arcán, hogy mekkora örömet okoz nekik, amit értük tettem!

Jó párszor megkaptam a kérdést másoktól, amíg magam is elkezdtem gondolkodni rajta, hogy miért is nem az a munkám, hogy szervezek! És ahogy ezen gondolkodtam, a fenti 3 dolog alapján jutottam arra az elhatározásra, hogy esküvőszervezéssel kell foglalkoznom, ez lehet A HIVATÁS számomra!

Esküvőszervezőként

Miközben az esküvőszervezéssel kapcsolatos ismereteim bővítésének lehetőségét kutattam, feltűnt a szertartásvezetés! A szertartás az esküvő legfontosabb és legboldogabb része és a szövegírást is szívesen csinálom. Ez utóbbi dolog is egyik oka volt annak, hogy első diplomámat kommunikációból szereztem meg.

Esküvőszervezőként szervezhetek, és a háttérből járulhatok hozzá, hogy egy szerelmes pár életének legfontosabb napja felhőtlenül boldog legyen. Szertartásvezetőként pedig a családi ünnepek legboldogabb pillanatait láthatom közelről, részese lehetek mások örömének.

Kell ennél több?

Talán csak az, hogy ebben a családom, köztük elsősorban a férjem is örömmel támogasson!

Jelentem: ez is megvan! 🙂

Kérdésed van? Írj nekem!